Abendkarte/Abendmenü


davor


mariniertes Gemüse

gesalzene Bauernbutter

eigenes Sonnenblumenkernbrot

(beef tartare with pickles

salted butter

and homemade bread))

Mezzalune gefüllt mit

Kalbstafelspitz und Röstkartoffel

leichte Krensauce

Gemüsestroh

(mezzalune stuffed with veal and potatoes

served with a horseradish sauce and crispy vegetables)

Risotto Asiastyle

€ 14,90

Asiasud, Safran

Meeresfrüchte

Hummerchips

(risotto asian syle, with safran

seafood and lobster chips)


mittendrin


Kapern-Olivenbutter

mediterranes Grillgemüse

hausgemachtes Rosmarinbrot

(medaillons of monkfish with caperberries

olives, mediterrian vegetables and homemade

bread with rosemary)

Gnocchi

€ 12,90

Creme vom Hokkaidokürbis

geröstete Kürbiskerne

Kernölespuma

(potatoe gnocchi in a pumpkin cream

roasted pumpkin seeds and pumkin seed foam)

Calamari vom Grill

€ 18,90

cremige Rahmpolenta

Knoblauch-Zitronenbutter

Wildkräuter

(grilled calamari with creamy polenta

herbs and garlic-lemonbutter)

danach


hauseigenes Walnusseis

Ginschaum

Gentlemans Version

+€ 4,80

mit 2 cl Diplomatico Rum

(warm chocolate cake with walnut ice cream

and ginfoam)

Prosecco

Vodka

Minzgranité

(raspsberry sorbet with prosecco

vodka and mint)

süße Butterbrösel

marinierte Waldbeeren

Vanille-Zimtzucker

(nougat dumplings, mixed berries

and cinnamon)



Käse am Brett

€ 12,90

süß und herzhaft garniert

hausgemachtes Schwarzbrot

(cheese from the board with sweet and spicy garnish

served with rye bread)






Geräucherte Wildentenbrust

Chiffonade/Sauce Cumberland

(smoked duckbreast, leaf salad, sauce cumberland)

***

Getrüffelte Erdäpfelcremesuppe

Wiesenkräuter/Speckkrusteln

(truffled potatoe cream soup, herbs, bacon)

***

Wildschweinfilet souse vide

Portwein-Granatapfeljus

Selleriepüree/karamelisierte Walnüsse

(tenderloin from wild boar, gravy from port wine and pomgranate

celry mash, caramelized walnut)

***

Sauerrahm-Joghurtmousse

Fichtennadelhonig

Schwarzbeeren

(sour cream-yoghurt mousse, with honey from

spruce needles and black berries)


Menüpreis ohne Weinbegleitung 45 € / mit Weinbegleitung 62 €


Einzelpreise: Vorspeise 14,90 € / Suppe 5,90 € / Haupt 22,90 € / Dessert 6,90 €